Blog # 28

24 Jan

A szocializmus, a  zsidosag, az igazsag vedelmeben es a beke es lehetosegek remenyeben amit az  USA  45.-k elnokenek Mr. Trumpnak beiktatasa  jelenthet !

Ma reggel meghallgattam, az ECHO  TV-ben  Orban Ur  beszedet, aki azt mondta boldog, hogy vegre  SZABAD  arrol beszelni, hogy a NEMZET  tehat az orszag erdeket lehet eloterbe helyezni, annal az egyszeru oknal fogva, hogy Mr. Trumpot elnokke valasztottak. Akkor ugye igaz az, hogy az USA diktal az Europai Unionak es az Europai Unio  diktal a nemzetallamoknak. ?  Akkor ugye az is igaz, hogy ez a nemzet ellenes, aldemokraciat, a nyugati vilagot majmolo, felreertelmezett kisebbsegi politikat folytato Europai Unio egy eroszakszervezet olyannyira, hogy 2017-ben annak orulhetunk, hogy vegre, talan politikusaink is megkaptak a szolasszabadsagot. Azt is mondta, hogy amikor a gazdasagi szakemberek es politikusok, letrehoztak az Europai Uniot, felmerult a kerdes, hogy a politika, a fuggetlen nemzetek erdekei es a gazdasag iranyitasa, hogy fonodik majd ossze. Akkor a ” gazdasagi iranyitas ” kerult eloterbe, mondvan a politikai elet, a nemzeti erdek majd kovetni fogjak a gazdasagot.  Nem kovettek, ami egyertelmuen bizonyitja, hiszen eddig beszelni sem lehetett a nep erdekerol. Tehat itt es akkor vesztette el minden Europai Unioba becsatlakozo oszag, nem csak gazdasagi, hanem politikai fuggetlensegenek oriasi reszet.

A napokban hangzottak el a DAVOS konferencian, a kovetkezo adatok:  Ma kimutathatoan, nyolc  multibillioner, tobb vagyonnal rendelkezik, mint a 3,6  billio szegeny ember. Szegyen, felhaborito es igazsagtalan .

De ha itt leakadunk, akkor ujra nem beszelunk arrol, a hatterbol iranyito, 100 szazalekosan magankezben levo, maganpenz monopoliumrol, amelyik uzsorakamattal mukodteti a vilagot es a politikai iranyitas atvetelevel, mindezt lehetove tette sajat maga szamara,( minden billiomos, milliomos, csak mellektermek ) mert tudta, hogy ha sikerul olyan intezmenyeket letrehozni, hogy az allamoknak a penzkibocsajtasi jogat, monetaris felsegjogait (kamat szabalyozas, penzkibocsajtas, arfolyam szabalyozas,hitel rendszer ) at tudja venni, akkor tulajdonkepen oriasi mennyisegu penzt tud  a levegobol eloallitani, egyszeruen azert a tenyert, mert a kozponti bankok ugy mukodnek, hogy ok bocsajtjak ki a penzt. Ez  a  HATTERVILAG,  amelyiknek  nincs  allami vagyona, ennek ellenere, mint egy allam mukodik (  kozponti es kereskedelmi bankokon 500 multinacionalis corporation , segelyszervezeteken, st, keresztul )  Ezt, majdnem az egesz vilagra kiterjedoen sikerult nekik elerni es letrehozmi.

Ez a HATTERVILAG  NEM  ETNIKAI  alapon mukodik. Hitlert es Lenint is ezek a bankardinasztiak finansziroztak, ezert talalom nagyon  igazsagtalannak, amikor egyre tobben  hangoztatjak, hogy errol a zsidok tehetnek.  NEM  !!!  Errol a rossz, rovidlato, korrumpalhato, gyava, hazug nep es nemzetellenes  politikusok tehetnek szerte a vilagban. Az antiszemitizmust, a ciganyuldozest, a kommunistazast, a vallasi ellenteteket tudatosan kielezik. A szocializmusnak az egyik nagy vivmanya az volt, a sok mellett,  hogy mindenki MAGYAR volt. Nem volt kihangsulyozva es semmifele statisztikai adat a nep rendelkezesere bocsajtva nemzetiseg szerint. Ez  egy jo manipulalasi es gyuloletkeltesi eszkoze a hattervilagnak. A szocializmus a nep szempontjabol, alapjaiban igazsagos rendszerre forrta ki magat.

Miert retteg Kinatol ma a nyugat. Nem azert mert katonai tamaszpontokat epit korbe a vilagon, nem azert, mert neveto harmadikkent uszitja egymasnak az orszagokat, kulpolitikajanak alapelve a be nem avatkozas, a bekes megegyezes, hanem azert mert peldaja, ragados lehet mas orszagok szamara. Sikeresen megerosodott, beengedve a nyugati toket felepitani az infrastrukturajat, de kirabolni nem hagyta magat, mert ovatosan privatizalt. ( bankok, biztosito tarsasagok, repuloterek, vasut, telefon, viz, gaz, minden az allam tulajdonaban maradt) a kinai “allami” nagyvallalatoknak csak 30 szazaleka lehet privat, ezek sorra vasaroljak fel a kisebb privat kezdemenyezeseket, igy a szetosztasra varo haszon, az allam kezeben marad..Monetary szisztemajukat, banki iranyitasukat sem tudtak atvenni, milliokat emeltek ki a nyomorbol es epitik nem leromboljak a kozeposztalyt. Ellentetben a tobbi szocialista orszaggal, ahol felszamoltak az infrastrukturat, mindent privatizaltak  es ami igazsagos emberkozpontu volt, azt tonkretettek. Az alapokra nem raepitettek, hanem leepitettek azt, Kina gazdasagi iranyitasa az allam kezeben maradt..

Termeszetes, hogy Kina Davosban a GLOBALIZACIO elonyeirol beszel, amit most itt nyugaton ismet ugy probalnak majd eladni, hogy  LAM- LAM , Kina is a globalizalast szeretne elerni, csak elfelejtik hozzatenni, hogy  Kina kommunizmust ( ami a kapitalizmusnak, a szocializmus utani legfejlettebb formajat) epiti a 99 szazalek javara, termeszetes, hogy allamilag kontrolalt nemzetkozi vallalatainak reszere a global kereskedelem , a  globalizmus hive  . De mit tesz a hattervilag, ?  az 1-5 szazaleka az emberisegnek, global kereskedelmet epit  100 szazalekos, privat kezekben levo erdekeltsegei reszere.

Az ennek eredmenyekent kialakult, eszeveszett szocialis egyenlotlensegnek, ember es ember kozott,  orszag es orszag kozott csak akkor lesz vege, ha a  maganpenzrendszer,  kozpenzrendszerre  alakul es ismet az allamok iranyitasa ala kerul.

Es akkor az ennek kovetkezteben egyre jobban elszegenyedett amerikai nep, igeretei alapjan megvalasztotta a billiomos Trumpot elnokenek. De miutan a tomegkommunikacio a nyugati vilagban a mai napig a hattervilag kezeben van, ezert hogy mi az ami a nep felrevezeteset szolgalja, a korulotte levo , mar undoritoan negativ csinnadrattaban, mi igaz es mi az ami rajta keresztul a hattervilag erdeket szolgalja, egyenlore nem lehet tudni., de szamunkra remenykelto, hogy a politikai nyomast gyengitette, ezaltal mar az elnokke valasztasa visszaadta szolasszabadsagunkat, tudja ismeri a kiskapukat  es minden csinjat-binjat a vadkapitalizmusnak, hiszen sikeres palyafutasa alatt, O volt az aki korrumpalt es nem Ot korrumpaltak. Kampanyat is onerobol finanszirozta, ez pedig oriasi kulonbseg elodeivel szemben. Ezert remeli mindenki, hogy nincs a hattervilag kezeben es igy talan bevalthatja igereteit es a hozzafuzott remenyeket.

Persze ez az O reszerol lehet csak egy jatek egoizmusanak kiteljesedese, TRUMP  dinasztia letrehozasa (mint a Bush csalad,  egy lehetoseg peldaul Ivankanak az USA elso noi elnokeve valni, vagy vejenek politikai ambiciojat segiteni) vagy a hattervilag reszere lehet egy lepes a cel a global gazdasagi hatalom  eleresere, mert reszukre egypolusu vagy tobbpolusu a vilag nem szamit, ha sikerul altaluk a polusokat ugy osszekapcsolni, hogy tovabbra is biztonsagban a hatterben maradhassanak hiszen az ido nekik dolgozik.

Nekunk viszont ujra feljott egy lehetosegunk egy fuggetlenebb politikat folytatni,vegre a magyarsag erdekeit kepviselni, igaz tortenelmunket es multunkat tanitani, felszinre hozni a TRIANONI igazsagtalansagokat , szot emelni sajat kirekesztett millionyi magyar honfitarsunk  vedelmeben, segiteni harcukat a magyar nyelv, fentmaradasaert ( aminek gyokerei egyre nagyobb bizonysaggal derul ki, hogy osi  multba vezetnek vissza, ) annak  hasznalataert es az autonomiaert

 

Kurepov  Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *